Guldenwater V - 7 grondgebonden parkwoningen

De zeven parkwoningen kennen mooie, royale plattegronden en liggen direct aan het Van Leeuwenhoekpark. Door zijn 4 lagen biedt de woning veel indelingsmogelijkheden: werken aan huis, bijzondere logeerkamers, een extra grote woonkeuken of wellicht zelfs een thuisbioscoop. Om het individuele karakter van de woningen te benadrukken zijn de gevels in verschillende stijlen uitgevoerd. Van speels modern tot strak klassiek, mede door het gebruik van de beste materialen.

Opties

Het kan dat u het aanbod wilt aanpassen aan uw specifieke wensen. Daarom is er een uitgebreide meerwerklijst beschikbaar. In de achtergevel kunnen (afhankelijk van het bouwnummer) openslaande deuren of schuifdeuren aan uw terras worden toegepast. En ook het toevoegen van een extra badkamer of apart toilet zijn opties. Maar er is meer mogelijk. Vraag het vrijblijvend naar alle opties bij de makelaar en maak een weloverwogen keuze.

 

Duurzaamheid

U koopt met een appartement een woning die beter is dan de laatste standaard. De appartementen worden gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd. De appartementen zijn bijna energieneutraal. De zonnepanelen op het dak voorzien in de energiebehoefte voor de opwekking van uw warmte en uw warm tapwater. De opwekking van de verwarming en het warmtapwater gaat via warmte/koude-opslag in de bodem in combinatie met warmtepomp van 150 liter in uw appartement. Door warmteafgifte via de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte - ook in de badkamer – heeft u een relatief lage warmtebehoefte en kunt u overal in huis een aangenaam klimaat realiseren. Alle gevelkozijnen zijn uitgerust met Triple glas. In de winter heeft u daardoor minder warmteverlies.

Uw huis op onze planeet

Ballast Nedam Development onderschrijft de 17 Werelddoelen van de Verenigde Naties om onze gezamenlijke wereld duurzaam te beheren. De Werelddoelen moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een betere plek is om te leven. Voor iedereen! Hier ziet u een overzicht van de doelen die op uw woning van toepassing zijn. Daarnaast vindt u een suggestie wat u zelf nog extra kunt doen.