GULDENWATER II – 23 koopappartementen

Naast de 2-,3- of 4-kamer koopappartementen in Guldenwater 2, zijn er ook twee studio’s met entresol in te koop. De appartementen liggen verspreidt over de woonlagen één tot en met vier. Uiteraard geldt ook hier dat de appartementen en studio’s compleet met luxe keuken en sanitair worden uitgerust. De 4-kamerappartementen beschikken over een eigen parkeerplaats onder het complex. Voor de overige appartementen is die mogelijkheid optioneel.

Opties

Bij de appartementen kunt u de afwerking geheel naar uw wensen aanpassen. Ook heeft de optie om binnenwanden, -deuren en -kozijnen aan te passen.

Begane grond

1e verdieping

5e verdieping

 

Duurzaamheid

U koopt met een appartement een woning die beter is dan de laatste standaard. De appartementen worden gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd. De appartementen zijn bijna energieneutraal. De zonnepanelen op het dak voorzien in de energiebehoefte voor de opwekking van uw warmte en uw warm tapwater. De opwekking van de verwarming en het warmtapwater gaat via warmte/koude-opslag in de bodem in combinatie met warmtepomp van 150 liter in uw appartement. Door warmteafgifte via de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte - ook in de badkamer – heeft u een relatief lage warmtebehoefte en kunt u overal in huis een aangenaam klimaat realiseren. Alle gevelkozijnen zijn uitgerust met Triple glas. In de winter heeft u daardoor minder warmteverlies.

Uw huis op onze planeet

Ballast Nedam Development onderschrijft de 17 Werelddoelen van de Verenigde Naties om onze gezamenlijke wereld duurzaam te beheren. De Werelddoelen moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een betere plek is om te leven. Voor iedereen! Hier ziet u een overzicht van de doelen die op uw woning van toepassing zijn. Daarnaast vindt u een suggestie wat u zelf nog extra kunt doen.