GULDENWATER I - 18 koopappartementen

De 2-, 3- of 4-kamer koopappartementen in Guldenwater 1 liggen op de 7e en 8e verdieping. Alle appartementen zijn luxe uitgerust met complete keuken en badkamer. Daarnaast beschikken alle appartementen over een buitenruimte. De 4-kamerappartementen beschikken over een eigen parkeerplaats onder het complex. Voor de overige appartementen is een eigen parkeerplaats optioneel.

Opties

Bij de appartementen kunt u de afwerking naar uw wensen aanpassen. U heeft zelfs de optie om binnenwanden, -deuren en -kozijnen aan te passen.

7e verdieping

8e verdieping

 

Duurzaamheid

U koopt met een appartement een woning die beter is dan de laatste standaard. De appartementen worden gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd. De appartementen zijn bijna energieneutraal. De zonnepanelen op het dak voorzien in de energiebehoefte voor de opwekking van uw warmte en uw warm tapwater. De opwekking van de verwarming en het warmtapwater gaat via warmte/koude-opslag in de bodem in combinatie met warmtepomp van 150 liter in uw appartement. Door warmteafgifte via de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte - ook in de badkamer – heeft u een relatief lage warmtebehoefte en kunt u overal in huis een aangenaam klimaat realiseren. Alle gevelkozijnen zijn uitgerust met Triple glas. In de winter heeft u daardoor minder warmteverlies.

Uw huis op onze planeet

Ballast Nedam Development onderschrijft de 17 Werelddoelen van de Verenigde Naties om onze gezamenlijke wereld duurzaam te beheren. De Werelddoelen moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een betere plek is om te leven. Voor iedereen! Hier ziet u een overzicht van de doelen die op uw woning van toepassing zijn. Daarnaast vindt u een suggestie wat u zelf nog extra kunt doen.